I would like to ask you to sign up with the Best Hosting and read more web hosting reviews.

Huolto

Hakalan Koneklinikka Oy kuuluu maailmalaajuiseen Bosch Car Service korjaamoketjuun.

Nyt myös uuden auton omistajat voivat valita Bosch Car Service korjaamon.

Ryhmäpoikkeusasetus mahdollistaa myös takuunalaisen auton huoltamisen korjaamossamme.

Valtuutettu BOSCH-autohuolto:

Bosch on maailman suurin riippumaton autoteollisuuden järjestelmä- ja komponenttitoimittaja.

Boschin kokemus, innovatiivisuus ja tekninen tietämys auttavat kehittämään yhä turvallisempia, taloudellisempia ja vähemmän saastuttavia autoja.
Kaikkia automerkkejä palvelevana korjaamona Bosch Car Service hallitsee niin modernin autoelektroniikan kuin mekaaniset korjaukset ja normaalit huollotkin.

Bosch Car Service -korjaamossa ammattitaitoiset mekaanikot suorittavat määräaikaishuollot auton valmistajan huolto-ohjelman mukaan.

Elektronisten järjestelmien vianetsinnässä teitä palvelevat erikoiskoulutetut asiantuntijat, joilla on käytössään Boschin omat testauslaitteet ja korjausohjeet.

Ensiluokkaisen korjauslaadun varmistamiseksi Bosch Car Service -korjaamot käyttävät alkuperäisiä Bosch-osia ja muiden nimekkäiden valmistajien tuottamia laatuosia.

Boschin kiinteä yhteistyö miltei kaikkien autonvalmistajien kanssa edesauttaa Bosch Car Service -korjaamoja tarjoamaan Teille laadukkaita korjaamopalveluja kilpailukykyiseen hintaan.

Huolto tai korjaus Bosch Car Service -korjaamossa on investointi joka auttaa säilyttämään autonne arvon paremmin ja takaa Teille huolettomia kilometrejä.

 

 

 

 

John Bean nelipyöräsuuntauslaite

 

Eberspächer, Webasto polttoainelämmittimet.

Asennukset ja Huolto:

 

 

 

Free Joomla 1.7 Templates designed by College Jacke